Het belang van een isolerende voordeur is groot

 

Het isoleren van een woning draagt bij aan energiebesparing. Een goede isolerende voordeur maakt het verschil tussen een huis en thuis. Door een goed geïsoleerde woning is het comfortabel wonen. Daarnaast heeft het een positief effect op de energierekening. Deze valt veel lager uit wanneer er geen energie verloren gaat. Zorg er dus voor dat u beschikt over goede isolerende deuren. Dit staat allemaal in lijn met het doel om Nederland in 2050 energieneutraal te laten zijn. Een isolerende voordeur met GND-label voldoet aan diverse strenge eisen. Meer weten over de eisen van GND-deuren? Bekijk dan onze pagina over isolatie

Genieten van een woning en de warmte

Uw woning moet goed geïsoleerd zijn om er echt van te kunnen genieten. In koude periodes moet de kou vooral buiten blijven en niet uw woning betrekken. Een goede isolerende voordeur draagt hier zeker aan bij. Daarnaast heeft het een zeer positief effect op de energierekening. Doordat er veel energie wordt bespaard, valt de rekening vaak lager uit. 

Onafhankelijke controle en zekerheidsklassen

GND-deuren worden gecontroleerd op de fabricage en de levering en montage. Dit wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en gecertificeerde instelling. De verschillende zekerheidsklassen maken duidelijk of alleen het deurblad of ook het hang- en sluitwerk voldoen aan het certificaat. Hierbij worden ook de kozijnen meegenomen. Een overzicht van de verschillende klassen die behaald kunnen zijn: 

isolatie voordeur eisen

 

Een isolerende voordeur heeft een aantal kenmerken. De isolatiewaarde is namelijk van groot belang voor het terugbrengen van het energieverbruik. Daarnaast wordt ook het warmteverlies gereduceerd door een goed geïsoleerde GND-deur. 

 

Wilt u meer weten over een goed isolerende voordeur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de juiste antwoorden op uw vragen. Het belang van isolerende deuren met een GND-label is groot. Bekijk uw mogelijkheden. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veel vragen en antwoorden over deuren en garanties zijn opgenomen in de publicatie
Veel gestelde vragen over deuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GND.