54-mm deuren

Zorgeloos je woning verbeteren met een 54-mm deur

Deuren zijn erg belangrijk in een woning. Niet alleen voor de veiligheid zoals bijvoorbeeld bij een inbraak, maar ook voor de isolatie van de woning. Een isolerende deur van 54-mm dik biedt namelijk betere isolatie, waardoor warmte niet verloren gaat en kou minder kans krijgt om de woning te betrekken. Dit resulteert dan ook in minder energieverbruik in de woning.

 

Een comfortabele woning

Een huis moet natuurlijk prettig ervaren worden. Een belangrijke factor hierbij is het goed isoleren en tochtvrij maken van jouw woning. Dit kun je doen door gebruik te maken van een 54-mm deur die voldoet aan al onze eisen. De deuren worden uitgebreid getest door onafhankelijke partijen waardoor de werking en betrouwbaarheid gegarandeerd kunnen worden.

Een 54mm deur met GND-label

Door te kiezen voor een 54-mm deur met GND-label, kies je voor zekerheid, veiligheid en goede isolatie. Goed isolerende deuren en deur-kozijncombinaties spelen een belangrijke rol in de thermische isolatie van de gevel. Ze zorgen voor een prettig en comfortabel huis, een lagere energierekening en CO2 reductie.

De belangrijkste voordelen van een 54-mm deur met GND-label

Er zijn een aantal belangrijke voordelen die een 54mm deur met GND-label biedt. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje!

  • CO2 reductie
  • Comfortabel huis door kou buiten de deur te houden
  • Lagere energierekening doordat warmte binnen de deur wordt gehouden 
  • De inbraakveiligheid wordt verhoogd

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Hoe ziet het proces eruit bij het vervangen van een deur?

Allereerst wordt de deur ingemeten zodat deze perfect past in het bestaande kozijn. Hierdoor zal er geen ruimte zijn voor kieren waar de warmte en kou door kunnen ontsnappen of binnendringen. Het inmeten van de deur wordt uitsluitend gedaan door vakmensen met specialistische kennis en meetapparatuur. 

Vervolgens wordt de deur op maat gemaakt door de fabrikant. Wanneer de 54-mm deur is geproduceerd, kan deze geplaatst worden in de woning. 

De sleuteloverdracht! Wanneer alles naar tevredenheid is opgeleverd en voldoet aan de eisen krijg de bewoner de sleutel van de nieuwe 54-mm deur. Hierbij zal kort uitgelegd worden wat er is gedaan en waarmee de bewoner rekening moet houden. Vragen kunnen indien nodig beantwoord worden door de specialist die de deur heeft gemonteerd.

 

Prestaties checken met het GND-label

De 54-mm deur voldoet aan alle eisen en is onafhankelijk gecontroleerd. Door het label met QR-code te scannen krijg je inzicht in de prestaties van de deur. Zo is het altijd duidelijk wat er verwacht kan worden van de 54-mm deur. 

Meer weten over een 54-mm deur met GND-label? Neem dan contact met ons op!

MEER WETEN

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak