Brandwerende deuren voor 60 minuten

Brandwerende deuren zijn ontworpen om voor minimaal 60 minuten bestand te zijn tegen extreme temperaturen en brand. Deuren met een GND-kwaliteitslabel zijn perfect voor woningen of panden waar het risico op brand of rookschade bestaat.

 

Brandwerende binnendeuren voor uw huis

Brandwerende binnendeuren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en brand. Deuren met een GND-kwaliteitslabel zijn perfect voor woningen of panden waar het risico op brand of rookschade bestaat. Brandwerende binnendeuren zijn gemaakt van materialen die de warmte tijdens een brand binnen houden en voorkomen dat de vlammen zich door het pand verspreiden. Deze deuren bieden ook bescherming tegen rookschade en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Brandwerende deuren voor 60 minuten

Brand brengt erg veel risico’s met zich mee in woningen en gebouwen. In Nederland overlijden er meer dan 30 mensen per jaar als gevolg van een woningbrand. Brandwerende deuren die 60 minuten bieden voor mensen om weg te komen, zijn essentieel. Deze tijd is hard nodig wanneer er een brand uitbreekt. Dit biedt mensen de mogelijkheden om te ontkomen uit het gebouw of de woning. GND-deuren zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door een onafhankelijke instelling. Hierdoor kan de kwaliteit en veiligheid van de deuren gegarandeerd worden.

GND-garantie en zekerheid klassen

Het voorkomen en beperken van brand schade en -slachtoffers is van groot belang bij een brand. Brandwerende deuren die 60 minuten brandwerend zijn, geven de tijd om actie te ondernemen voordat de brand volledig is uitgebroken in het gebouw. Brandwerende GND-deuren worden uitgebreid getest om te voldoen aan de strenge geldende eisen. Door middel van verschillende zekerheidsklassen wordt duidelijk welke onderdelen gegarandeerd voldoen aan het testcertificaat. Zo is het helder of alleen het deurblad of ook het hang- en sluitwerk hierbinnen vallen. Daarnaast wordt ook de combinatie met de kozijnen uitgebreid getest.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Hoe weet u of brandwerende deuren 30 of 60 minuten brandwerend zijn?

GND-deuren zijn voorzien van verschillende labels. Wanneer het gaat om een brandwerende deur kunt u het rode garantielabel herkennen. Daaronder is het zekerheidslabel geplaatst met daarop een QR-code. Hiermee kan de status van de deur worden uitgelezen. In het overzicht vindt u informatie over hoe de deur is geplaatst. Verder is ook te zien door wie er werkzaamheden zijn uitgevoerd aan de deur. Daarnaast is ook te zien of de brandwerende deuren 30 of 60 minuten brandwerend zijn.

Wilt u meer weten over brandwerende deuren die 60 minuten brandwerend zijn? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van de juiste informatie om u verder te helpen.

FILM

Bekijk de YouTube film hieronder over de noodzaak van goede brand- en rookwerende deuren.

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak