Houten binnendeuren

Tocht

Tochtwerende deuren zorgen voor wooncomfort en efficiënt energieverbruik. Lees hieronder meer over de kenmerken van luchtdichte en tochtvrije deuren en kozijnen voorzien van het GND-label.

Hoe kiest u het juiste type deur voor uw woning(en) of pand?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van houten binnendeuren. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en ze zien er ook nog eens geweldig uit.
Houten deuren zijn een uitstekende keuze voor ieder huis. Ze zijn stevig en komen in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. Hierbij zijn een aantal zaken van groot belang. Denk bijvoorbeeld eens aan de brandwerendheid van de deuren. We lichten een aantal belangrijk aspecten toe bij het kiezen van de juiste houten binnendeuren.

GND-garantie voor houten binnendeuren

GND biedt u de zekerheid van meerjarige garantie conform het uniforme GND-garantiereglement. Als overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse houten deuren fabrikanten maken we ons sterk voor een aantal aspecten.

  • We streven naar optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren.
  • Bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en afnemers.
  • Maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid.

Wat biedt GND-garantie?

Houten binnendeuren met GND-garantie bieden veiligheid en zekerheid. Dit kan in verschillende situaties zijn. De belangrijkste aspecten die wij willen garanderen zijn als volgt:

  • Brand
  • Rook
  • Isolatie
  • Tocht
  • Geluid
  • Inbraak

Wij voorzien houten buitendeuren van twee labels wanneer ze voldoen aan onze eisen. Het garantielabel en het zekerheids label. U herkent een GND-garantiedeur aan de labels op de scharnierkant van de deur.

Energie besparen met door goede isolatie

Ruim 51 procent van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B of gunstiger. De overige 49 procent moet dus aangepakt worden. Houten binnendeuren die tochtwerend en goed isolerend zijn, dragen hieraan bij. Deuren die voldoen aan onze eisen krijgen GND-garantie. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en er samen voor zorgen dat er zo min mogelijk energie verloren gaat.

Contact

Wilt u meer weten over houten binnendeuren die voldoen aan de GND-garantie? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van een passend advies of de juiste informatie.

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak