GND zet al 35 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren

GND is een stichting waarbij de top van de Nederlandse binnen- en buitendeurenfabrikanten is aangesloten. GND zet al 35 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren en biedt opdrachtgevers en afnemers al 35 jaar zekerheid. De bij GND aangesloten fabrikanten moeten voldoen aan de eisen zoals vermeld in de Statuten van de Stichting.

GND-garantie

De 11 aangesloten fabrikanten garanderen via de GND-garantie de kwaliteit en het functioneren van houten deuren. Om te kunnen beschikken over de GND-garantie, is elke fabrikant een overeenkomst aangegaan met GND. De garantie wordt gegeven door de deurenfabrikant volgens uniforme garantievoorwaarden van GND, die zijn vastgelegd in een overeenkomst tussen GND en de aangesloten fabrikant.

Wat doet GND

In de overkoepelende samenwerking wordt integraal gewerkt aan het bevorderen van de kwaliteit van de deuren van bij GND aangesloten gespecialiseerde deurenfabrieken, het bevorderen van het vertrouwen tussen deze deurenfabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid. Zo is er een speciaal GND-garantielabel ontwikkeld om de brandwerendheid van een deur of deur- kozijncombinatie voor iedereen op eenvoudige wijze zichtbaar te maken en streven we de toepassing van FSC/PEFC gecertificeerde materialen na. Bekijk onderstaand de Corporate GND brochure.
 


 Download hier de Corporate GND brochure.

Welke fabrikanten zijn aangesloten bij GND?

De aangesloten fabrikant zijn te herkennen aan het GND-logo. Een compleet overzicht van de aangesloten bedrijven vindt u hier.