SCAN QR-CODE

In één oogopslag alle prestaties van houten binnen- of buitendeuren aflezen? Dat kan met het GND-garantielabel. Scan de QR-code op het label en krijg inzicht in zowel de  brand- en rookwerendheid-, de geluid- en inbraakwerendheid, als ook de thermische isolatie.

Labels-Prestaties+scanscherm

Waarom dit nieuwe label?

Om het controleurs, inspecteurs, opzichters en verwerkers van houten deuren zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft GND een uniform label ontwikkeld, dat in één oogopslag inzicht geeft in alle prestaties van de betreffende deur. Het label is te scannen met elke smartphone camera.

Halverwege 2023 zijn een aantal nieuwe buttons toegevoegd aan het prestatiescherm. Door na de prestaties verder naar beneden te scrollen zijn via de groene buttons de GND-garantievoorwaarden en de onderhoudsvoorschriften als pdf te downloaden. De rode button geeft u direct toegang naar de fabrikant van de deur waar u eventuele aanvullende informatie op kunt vragen.

Op het GND-zekerheidslabel is onder de QR -code de bijbehorende prestatie code vermeld. Onder de prestatiecode wordt door de fabrikant van de deur het ordernummer vermeld. Dit maakt heldere en snelle communicatie mogelijk.

PRESTATIECODE TOOL

Geen mogelijkheid om het label te scannen? U kunt hier ook de prestatiecode die op het GND-zekerheidslabel staat invullen om de prestaties van de deur te achterhalen. Deze prestatiecode bestaat uit twee letters (BI of BU) aangevuld met vier cijfers, bijvoorbeeld BI0001.