Anti inbraak deuren

Anti-inbraakdeuren: Garantie in kwaliteit, veiligheid en beveiliging

Ontdek hoe anti-inbraak deuren van GND de beveiliging en veiligheid van uw woning of pand kunnen verbeteren.

Wat is GND?

GND staat voor Garantiedeuren en is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse fabrikanten van houten deuren. Bij GND staan we voor gegarandeerde kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Onze deuren zijn dan ook getest volgens de hoogste normen en voldoen aan de inbraakwerende normen. Onze deuren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en duurzaam.

GND is opgericht met de bedoeling de kwaliteit te bevorderen en de prestaties van deuren te erkennen. Hiervoor werken wij samen met verwante, gespecialiseerde deurfabrikanten. Dit doen wij door middel van ons unieke GND-garantielabel. Dit label maakt voor iedereen duidelijk hoe bestendig een deur- of kozijncombinatie is tegen brand, rook, inbraak en geluid.

Daarnaast hanteren wij een consistente GND-garantieregeling. Dit stelt zowel de positie van de fabrikant als die van de klant veilig. Mocht zich toch een probleem voordoen, dan kunt u altijd terugvallen op ons garantieprogramma.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Waarom kiezen voor GND anti-inbraak deuren?

Het selecteren van deuren van het hoogste kaliber is cruciaal voor de veiligheid van je huis. GND anti-inbraakdeuren komen in die situatie dan ook goed van pas. GND vertegenwoordigt namelijk toonaangevende Nederlandse fabrikanten van houten deuren met bewezen kwaliteit.

Door te kiezen voor een GND anti-inbraakdeur kiest u voor een deur die minimaal voldoet aan de weerstandsklasse 2 normen van de NEN 5096. Dit geeft aan dat de deur minimaal drie minuten inbraakwerendheid biedt. GND gaat echter verder dan inbraakwerendheid. Daarnaast belooft GND dat binnen- en buitendeuren geluidswerend, brand- en rookwerend en geïsoleerd zijn.

Kiezen voor GND anti-inbraak deuren betekent dus dat u een deur kiest die niet alleen inbraakwerend is. De deuren voldoen ook aan de hoogste normen voor duurzaamheid, geluidsisolatie en brandveiligheid. Hierdoor kunt u zich veilig voelen in de wetenschap dat uw huis goed beschermd is tegen inbrekers en andere bedreigingen.

Hoe herken ik anti-inbraak deuren van GND?

Het garantielabel en het veiligheidslabel die onder in de hangzijde van de deur zijn aangebracht, maken het eenvoudig om een GND anti-inbraakdeur te identificeren. Aan dit label is te zien dat de deur de test- en goedkeuringsprocedures van GND heeft doorstaan.

Aan de hand van het label kunt u snel zien hoe de deur is geleverd. Ook kunt u zien wie verantwoordelijk is voor de verschillende stappen in het proces. Denk hierbij aan de montage en inspectie van de deur of deur/kozijn combinatie. Het prestatiescherm laat zien tot welke weerstandsklasse de deur behoort- klasse 0, klasse 2 of klasse 3. Zo weet u zeker dat u een stevige, veilige deur koopt.

Contact opnemen met GND voor advies en informatie

Het kiezen van een anti-inbraakdeur is een belangrijke stap in het verhogen van de veiligheid en beveiliging van uw woning. GND, de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse fabrikanten van houten deuren, biedt gegarandeerde kwaliteit en prestaties voor deze deuren. Maar hoe weet u of u een GND anti-inbraakdeur heeft? En waar kunt u terecht voor advies en informatie?

Aan de garantie- en veiligheidslabels op de deurzijde kunt u een GND anti-inbraakdeur herkennen. U kunt zien hoe de deur presteert en of hij voldoet aan de criteria van weerstandsklasse 2 of 3 door de QR-code op het label te scannen.

Wilt u suggesties of details over GND anti-inbraakdeuren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste optie voor uw woning.

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak