Deur die tegen brand kan

Hieronder vindt u meer informatie over hoe een brandwerende deur met kozijn kan bijdragen aan een veilige leefomgeving. Naast de remmende werking bij een brand, biedt deze deur nog meer functionaliteiten die bijdragen aan een gevoel van veiligheid. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Deur die tegen brand kan

Een brandwerende deur met kozijn zorgt niet alleen voor een remmende werking bij een brand. Het zorgt ook voor andere functionaliteiten die bijdragen aan een gevoel van veiligheid. Lees verder om hier meer over te ontdekken en te leren hoe deze deur kan bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Deur die tegen brand kan

Het GND Garantielabel is een keurmerk voor deuren die voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van brandveiligheid. Als u op zoek bent naar een deur die bescherming biedt tegen brand, bent u bij GND aan het juiste adres. De bij GND aangesloten deurfabrikanten zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van deuren die voldoen aan hoge brandwerendheidseisen.

Met het speciale GND-garantielabel is de brandveiligheid van een deur voor iedereen goed zichtbaar. De uniforme GND-garantieregeling zorgt ervoor dat de positie van koper en fabrikant goed gewaarborgd is. Met GND kunt u erop vertrouwen dat u deuren aanschaft die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Veiligheid boven alles: Waarom een brandwerende deur van cruciaal belang is

Een brandwerende deur is cruciaal voor de veiligheid van een gebouw en de mensen erin. Een brandwerende deur kan ervoor zorgen dat een brand zich minder snel uitbreidt. Daarom hebben mensen meer tijd om het gebouw veilig te verlaten. GND is een organisatie die zich richt op de kwaliteit en erkenning van de prestaties van gespecialiseerde deurfabrikanten.

Daarom hebben zij een speciaal GND-garantielabel ontwikkeld om de brandwerendheid van een deur zichtbaar te maken. Dit label is gebaseerd op de brandveiligheidsklassen bepaald volgens Europese en Nederlandse normen. Het GND-garantielabel is daarmee een belangrijk hulpmiddel om de veiligheid van een gebouw te waarborgen en te voldoen aan de geldende regelgeving. Daardoor wordt de veiligheid van het gebouw en de mensen in het gebouw verhoogd.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij de bij de GND aangesloten fabrikanten. Deze fabrikanten werken voornamelijk met natuurlijke en eerlijke grondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan hout. Ook streven ze naar meer gebruik van duurzaam geproduceerd hout met keurmerken als FSC en PEFC. Het gebruik van deze keurmerken past in de doelstellingen van GND om het vertrouwen tussen fabrikanten en kopers te vergroten. Bovendien kan het de maatschappelijke thema’s als veiligheid en duurzaamheid bevorderen.

Bij een deur die tegen brand kan is het verstandig om te letten op het gebruik van duurzaam geproduceerd hout. Ook is het slim om te letten op keurmerken als FSC en PEFC. Dit draagt bij aan een duurzame en verantwoorde keuze voor een brandwerende deur.