Brandwerende deuren 30 minuten

Bescherm uw gebouw en mensen met brandwerende deuren die voorzien zijn van een GND-garantielabel. Gecertificeerd en gegarandeerd brandwerend voor minimaal 30 minuten.

Brandwerende deuren 30 minuten

Bescherm uw gebouw en mensen met brandwerende deuren die voorzien zijn van een GND-garantielabel. Gecertificeerd en gegarandeerd brandwerend voor minimaal 30 minuten.

Brandwerende deuren 30 minuten

Op zoek naar brandwerende deuren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en 30 minuten brandwerend zijn? Dan moet u goed opletten of uw deur een GND-label draagt. GND is namelijk een organisatie die de kwaliteit en erkenning van deurprestaties van bij hen aangesloten gespecialiseerde deurenfabrieken bevordert.

Het GND-garantielabel maakt de brand-, rook-, inbraak- en geluids bestendigheid van een deur of kozijn combinatie eenvoudig zichtbaar. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Wat wordt bedoeld met brandwerende deuren 30 minuten?

Brandwerende deuren zijn essentieel om de veiligheid van een gebouw en zijn bewoners te garanderen. Een brandwerende deur is een deur die speciaal is ontworpen en getest om gedurende een bepaalde tijd vuur en rook te weerstaan. In geval van brand kan de deur voorkomen dat het vuur overslaat naar andere delen van het gebouw. Bovendien kan de deur de bewoners beschermen tegen de gevaren van rook en vuur.

Bij brandwerende deuren van 30 minuten gaat het erom dat deze deuren ten minste 30 minuten bestand zijn tegen vuur en rook. Dit is een belangrijk kenmerk van brandwerende deuren. Dit geeft de bewoners van een gebouw namelijk de nodige tijd om te vluchten. Bovendien kan de brandweer het vuur bestrijden en onder controle houden.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Waarom zijn brandwerende deuren 30 minuten belangrijk?

Een brandwerende deur met een brandwerendheid van 30 minuten biedt een half uur bescherming tegen de gevolgen van brand. Dit kan voldoende zijn om mensen het gebouw veilig te laten verlaten. Bovendien kunnen brandweerlieden de brand bestrijden voordat deze zich verder uitbreidt.

Ook zijn 30 minuten brandwerende deuren vaak vereist door wet- en regelgeving. Zo moeten gebouwen voldoen aan bepaalde brandveiligheidsvoorschriften. Met behulp van een brandwerende deur van 30 minuten kan aan deze voorschriften worden voldaan. Het is daarom erg belangrijk om te investeren in brandwerende deuren met een brandwerendheid van 30 minuten. Dit om de veiligheid van mensen en eigendommen te waarborgen.

Brandwerende deuren van GND: onze garanties en certificaten

De brandwerende deuren van GND zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese norm EN 1634-1. Bovendien bieden ze minimaal 30 minuten bescherming tegen brand. Sommige van de deuren zijn zelfs tot 60 minuten brandwerend. Op het prestatiescherm van GND vindt u alle informatie over de prestaties van de deuren.

Het GND Garantielabel op de deuren geeft aan dat ze voldoen aan het GND Garantielabel voor brandwerendheid en andere belangrijke prestatiecriteria. Dit label is een teken van de hoogste kwaliteitsnormen en certificeringen.

De productie van de brandwerende deuren is in handen van toonaangevende Nederlandse houten deuren fabrikanten die bij de GND zijn aangesloten. Deze fabrikanten zijn zorgvuldig geselecteerd en werken samen met GND. Op die manier zorgen we ervoor dat onze deuren aan de hoogste normen en prestatie-eisen voldoen.

Onafhankelijke instanties controleren regelmatig de fabrikanten om ervoor te zorgen dat zij aan de hoogste kwaliteitsnormen blijven voldoen. Zo kunnen wij de kwaliteit van deuren met een GND-label blijven garanderen

Contacteer ons voor meer informatie over brandwerende deuren van GND

Wij begrijpen dat veiligheid en kwaliteit erg belangrijk voor u is. Daarom werken wij alleen met toonaangevende Nederlandse houten deurenfabrikanten. Deze zijn aangesloten bij de GND om ervoor te zorgen dat brandwerende deuren aan de hoogste normen en prestatie-eisen voldoen.

Wilt u meer informatie over brandwerende deuren en hoe wij u kunnen helpen uw gebouw veiliger te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen zij u helpen de juiste deur voor uw specifieke situatie te kiezen.

Bescherm uw gebouw en de mensen erin met brandwerende deuren die een GND garantielabel dragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.