Geluidwerende binnendeur

Met een geluidwerende binnendeur beschermt u uzelf en anderen tegen een luidruchtige omgeving. Uit onderzoek blijkt dat bijna 4 miljoen Nederlanders dagelijks last ondervinden van geluid. Waarom zou u investeren in geluidwerende binnendeur?

Geluid

Goede, geluidsdichte deuren en kozijnen zijn een must. Geluidwerende deuren met GND-garantie voldoen aan de geldende geluideisen. Hoe herkent u zo’n deur en wat zijn de voordelen?

Waarom een geluidwerende binnendeur?

Je goed voelen in je eigen huis of woning wordt steeds belangrijker. De kwaliteit van leven wordt tot op zekere hoogte ook beïnvloed door het achtergrondlawaai. Lawaai van bijvoorbeeld verkeer of bouwplaatsen heeft een bewust en onbewust effect op de gezondheid en de concentratie. Bescherming tegen alle soorten lawaai, of dit nu intern of extern is, draagt bij aan een betere gezondheid, meer welzijn en wooncomfort. Naast inbraakbeveiliging, warmte-isolatie en design speelt ook geluidsisolatie een belangrijke rol bij de keuze van de juiste toegangsdeur tot de woning.

Bij GND zijn we experts in garantiedeuren en voldoen we aan alle eisen die worden gesteld door de overheid. Zo weet u zeker dat u passend beschermd bent tegen geluidshinder, maar zeker ook voor brand, rook, kou of inbraak.

De voordelen van geluidwerende binnendeur van GND Garantiedeuren

De garantiedeuren van GND beschermen jaarlijks vele duizenden mensen tegen een hoop gevaren. Om te verzekeren dat de deuren veilig zijn, geven we hieronder een overzicht van onze keurmerken.

✓ BBN (Brandveilig bouwen Nederland)
✓ PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen)
✓ FSC en FSC certificaat voor duurzaamheidswaarborging

Omdat GND Garantiedeuren als koepelorganisatie meerdere Nederlandse deurenfabrikanten huist hebben we een kwaliteitslabel ontwikkelt waaraan u kunt zien dat de deur voldoet aan alle nodige kwaliteitsgaranties.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Contact

GND Garantiedeuren is jarenlang expert op het gebied van geluidwerende binnendeur. Onze garantiedeuren beschermen u tegen brand, rook, geluid, kou of inbraak.

Wilt u ook zekerheid voor uw familie, bedrijf en bezittingen? Neem dan contact op voor professionele ondersteuning met een van onze adviseurs.

Film Geluidwerende binnendeuren

Bekijk hier de GND-film voor uitleg over ons kwaliteitslabel:

Film GND-webinar Geluid

Bekijk hier de film over het GND-webinar Geluid op woensdag 28 oktober 2020:

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak