Met een geluidwerende binnendeur beschermt u uzelf en anderen tegen een luidruchtige omgeving. Uit onderzoek blijkt dat bijna 4 miljoen Nederlanders dagelijks last ondervinden van geluid. Waarom zou u investeren in geluidwerende binnendeur?

Waarom een geluidwerende binnendeur?

Je goed voelen in je eigen huis of woning wordt steeds belangrijker. De kwaliteit van leven wordt tot op zekere hoogte ook beïnvloed door het achtergrondlawaai. Lawaai van bijvoorbeeld verkeer of bouwplaatsen heeft een bewust en onbewust effect op de gezondheid en de concentratie. Bescherming tegen alle soorten lawaai, of dit nu intern of extern is, draagt bij aan een betere gezondheid, meer welzijn en wooncomfort. Naast inbraakbeveiliging, warmte-isolatie en design speelt ook geluidsisolatie een belangrijke rol bij de keuze van de juiste toegangsdeur tot de woning.

Bij GND zijn we experts in garantiedeuren en voldoen we aan alle eisen die worden gesteld door de overheid. Zo weet u zeker dat u passend beschermd bent tegen geluidshinder, maar zeker ook voor brand, rook, kou of inbraak.

De voordelen van geluidwerende binnendeur van GND Garantiedeuren

De garantiedeuren van GND beschermen jaarlijks vele duizenden mensen tegen een hoop gevaren. Om te verzekeren dat de deuren veilig zijn, geven we hieronder een overzicht van onze keurmerken

  • BBN (Brandveilig bouwen Nederland) 
  • PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) 
  • FSC en FSC certificaat voor duurzaamheidswaarborging

Omdat GND Garantiedeuren als koepelorganisatie meerdere Nederlandse deurenfabrikanten huist hebben we een kwaliteitslabel ontwikkelt waaraan u kunt zien dat de deur voldoet aan alle nodige kwaliteitsgaranties.

Bekijk het filmpje hieronder voor uitleg over ons kwaliteitslabel.

Lees ook de brochures over geluidwerende binnendeur

Brochure GND Garantiedeuren

Checklist brandschade en rookschade voorkomen

Contact

GND Garantiedeuren is jarenlang expert op het gebied van geluidwerende binnendeur. Onze garantiedeuren beschermen u tegen brand, rook, geluid, kou of inbraak

Wilt u ook zekerheid voor uw familie, bedrijf en bezittingen? Neem dan contact op voor professionele ondersteuning met een van onze adviseurs. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veel vragen en antwoorden over deuren en garanties zijn opgenomen in de publicatie
Veel gestelde vragen over deuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GND.