Anti inbraak deuren

Inpandige deur

Een inpandige deur bevindt zich binnen. Deze deur moet bewoners beschermen tegen allerlei factoren. Wij van GND garantiedeuren labelen de beste deuren met ons label. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Anti inbraak deuren

Inbraak

Inbraakwerende deuren en kozijnen met het GND-label verlagen de kans op ongewenste indringers aanzienlijk. Deze deuren zijn uitgebreid getest en voldoen gegarandeerd aan alle eisen. Een deur met GND-garantie geeft een veilig gevoel!

Wat zijn de voordelen van inpandige deuren?

  • Goed afdichtende deuren en deur-kozijncombinaties voorkomen luchtlekkages en een gevoel van tocht.
  • De inpandige deuren waar wij garantielabels op plakken zijn minimaal dertig minuten brand- en rookwerend. De rookwerendheid speelt dan ook een belangrijke rol in de veiligheid van gebouwen. Voor een optimale brandveiligheid zijn er zelfs deuren beschikbaar die tot zestig of negentig minuten brandwerend zijn.
  • Met verschillende zekerheidsklassen kunnen wij u geluidwerende deuren garanderen. In huis of kantoor is de mate van geluidsisolatie van grote invloed op het wooncomfort van de omgeving.
  • Goed geïsoleerde inpandige deuren en kozijncombinaties dragen bij tot de isolatie van uw woning.
  • Met inbraakwerende kozijnen en deuren wordt de kans op ongewenst bezoek kleiner. Zo willen we bijdragen aan het voorkomen van inbraken en het bevorderen van het veiligheidsgevoel van bewoners.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Mogelijkheden bij een inpandige deur

Aangezien inpandige deuren niet zoals buitendeuren bestand hoeven te zijn tegen bepaalde elementen is het mogelijk om op deze deuren prints aan te brengen, waardoor een persoonlijke touch aan een deur kan worden gegeven. Voor zorgwoningen kan dit bijvoorbeeld een heel positief effect hebben. Van een nogal saaie omgeving kan op deze manier iets heel moderns en creatiefs worden gecreëerd, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat.

Wilt u meer weten over inpandige deuren? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons zijn namelijk meerdere bedrijven aangesloten die deuren hebben met een GND garantie en zekerheidslabel.

FILM

Bekijk de YouTube film hieronder over de noodzaak van goede brand- en rookwerende deuren:

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak