Rookwerende deuren

Rook kan veel schade aanrichten aan mens en huis. Het is daarom ook enorm belangrijk om een goede rookwerende deuren te plaatsen. Bij GND leveren wij rookwerende deuren met onze uitstekende GND-garantie. Wilt u meer weten? Lees dan hieronder verder.

Rook

Veel mensen zijn bang voor brand; maar onderschat ook rook niet. Een goede rookwerende deur redt levens. Graag vertellen we u meer over de rookwerende prestaties van deuren met GND-garantie.

Kies voor rookwerende deuren

Met een rookwerende deur beschermt u uw huis tegen zowel warme als koude rook en zorgt u dat bij het geval van brand u en uw geliefden veilig zijn. Maar waarom zou u investeren in rookwerende deuren?

Waarom rookwerende deuren?

Veel mensen weten niet dat 9 van de 10 doden bij branden worden veroorzaakt door rook. Jaarlijks wordt 1 op de 67 woningen door brand getroffen.
Het lastige is dat rook zich sneller dan vuur verspreidt. Omdat er veel slechte chemicaliën in de rook zitten, die de longen beschadigen, is de kans groot dat u gaat hoesten van de rook. De kans is groot dat u bij het inademen van te veel rook op een gegeven moment ook uw bewustzijn kan verliezen.

Bekijk andere feiten over brand en rook.

Gnd-labels

Garantielabel

Zekerheidslabel

deurprestaties gnd-labels verkennen

Waarom kiezen voor rookwerende deuren?

Door het inademen van rook zult u ook gaan hoesten en kunt u bewustzijn verliezen. Daarom is het erg belangrijk om uzelf en uw dierbaren te beschermen in deze situatie. De rookwerende deuren van GND Garantiedeuren zijn:

  • GND Gecertificeerd bij meerdere Nederlandse deurenfabrikanten
  • Hebben een zekerheidslabel
  • Voldoen aan de normen gesteld door de Nederlandse overheid
  • Zijn officieel geslaagd voor de kwaliteitscontrole en hebben een bijbehorend certificaat.

Bij GND zijn we experts in garantiedeuren en voldoen we aan alle eisen die worden gesteld door de overheid. Ook hebben we zelf nog aanvullende eisen opgesteld. Zo weet u zeker dat u passend beschermd bent voor brand, rook, geluid, kou of inbraak.

De voordelen van rookwerende deuren van GND Garantiedeuren

De garantiedeuren van GND beschermen jaarlijks vele duizenden mensen tegen een hoop gevaren. Om te verzekeren dat de deuren veilig zijn, geven we hieronder een overzicht van onze keurmerken.

✓ BBN (Brandveilig bouwen Nederland)
✓ PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen)
✓ FSC en FSC certificaat voor duurzaamheidswaarborging

Omdat GND Garantiedeuren als koepelorganisatie meerdere Nederlandse deurenfabrikanten huist hebben we een kwaliteitslabel ontwikkelt waaraan u kunt zien dat de deur voldoet aan alle nodige kwaliteitsgaranties.

FILM OVER ONS KWALITEITSLABEL

Bekijk de YouTube film hieronder voor uitleg over ons kwaliteitslabel:

Brand

Rook

Isolatie

Tocht

Geluid

Anti inbraak deuren

Inbraak

Contact

GND Garantiedeuren is jarenlang expert op het gebied van rookwerende deuren. Onze garantiedeuren beschermen u tegen brand, rook, geluid, kou of inbraak.
Wilt u ook zekerheid voor uw familie, bedrijf en bezittingen? Neem dan contact op voor professionele ondersteuning met een van onze adviseurs.