Met een rookwerende deur beschermt u uw huis tegen zowel warme als koude rook en zorgt u dat bij het geval van brand u en uw geliefden veilig zijn. Maar waarom zou u investeren in rookwerende deuren?

Waarom rookwerende deuren?

Veel mensen weten niet dat 9 van de 10 doden bij branden worden veroorzaakt door rook. Jaarlijks wordt 1 op de 67 woningen door brand getroffen. 

Het lastige is dat rook zich sneller dan vuur verspreidt. Omdat er veel slechte chemicaliën in de rook zitten, die de longen beschadigen, is de kans groot dat u gaat hoesten van de rook. De kans is groot dat u bij het inademen van te veel rook op een gegeven moment ook uw bewustzijn kan verliezen. 

Bekijk andere feiten over brand en rook.

Waarom kiezen voor rookwerende deuren?

Door het inademen van rook zult u ook gaan hoesten en kunt u bewustzijn verliezen. Daarom is het erg belangrijk om uzelf en uw dierbaren te beschermen in deze situatie. De rookwerende deuren van GND Garantiedeuren zijn:

  • GND Gecertificeerd bij meerdere Nederlandse deurenfabrikanten
  • Hebben een zekerheidslabel
  • Voldoen aan de normen gesteld door de Nederlandse overheid
  • Zijn officieel geslaagd voor de kwaliteitscontrole en hebben een bijbehorend certificaat.

Bij GND zijn we experts in garantiedeuren en voldoen we aan alle eisen die worden gesteld door de overheid. Ook hebben we zelf nog aanvullende eisen opgesteld. Zo weet u zeker dat u passend beschermd bent voor brand, rook, geluid, kou of inbraak

De voordelen van rookwerende deuren van GND Garantiedeuren

De garantiedeuren van GND beschermen jaarlijks vele duizenden mensen tegen een hoop gevaren. Om te verzekeren dat de deuren veilig zijn, geven we hieronder een overzicht van onze keurmerken

  • BBN (Brandveilig bouwen Nederland) 
  • PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) 
  • FSC en FSC certificaat voor duurzaamheidswaarborging

Omdat GND Garantiedeuren als koepelorganisatie meerdere Nederlandse deurenfabrikanten huist hebben we een kwaliteitslabel ontwikkelt waaraan u kunt zien dat de deur voldoet aan alle nodige kwaliteitsgaranties.

Bekijk het filmpje hieronder voor uitleg over ons kwaliteitslabel:

Lees ook de brochures over rookwerende deuren

Brochure GND Garantiedeuren

Checklist brandschade en rookschade voorkomen

Contact

GND Garantiedeuren is jarenlang expert op het gebied van rookwerende deuren. Onze garantiedeuren beschermen u tegen brand, rook, geluid, kou of inbraak

Wilt u ook zekerheid voor uw familie, bedrijf en bezittingen? Neem dan contact op voor professionele ondersteuning met een van onze adviseurs. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veel vragen en antwoorden over deuren en garanties zijn opgenomen in de publicatie
Veel gestelde vragen over deuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GND.